duminică, 28 octombrie 2007

lacatus...


Se pare ca vine la Steaua. Sincer nu stiu daca sa ma bucur. Nu din punctul de vedere al faptului ca ar fi sau nu antrenor bun ci din punctul de vedere a ceea ce reprezinta. Stiu ce urmeaza.
Ce a urmat de fiecare data. Stiu de ce a fost ales drept antrenor la Steaua. Pentru ca scadeau procentele...si s-au uzat multe, s-a uzat emblema, s-a uzat prezenta sa daunatoare la noi. Si scad procentele. Si e nevoie de un impuls. O noua emblema...un alt om. Acelasi fel de impuls care a fost si Hagi si stim cu totii ce a urmat. El nu stie ca data trecuta a calcat in picioare o emblema pentru romani...acum [se stie...] urmeaza sa calce in picioare o emblema a noastra a stelistilor.

Mi-e frica...nu neaparat de ce se va intampla in urmatoarele luni la Steaua. Asta nu are asa mare importanta. Mi-e frica sa nu devina un om mic acest simbol pentru noi si sa fie strambata emblema pe care o reprezinta...

2 comentarii:

Anonim spunea...

OLD NO.7 IS BACK!

Nelutu spunea...

Cand ma gandesc ca rezultatele lui Hagi erau invariabil 1-0 sau 2-1 si toata lumea era suparata ca avem maxim de puncte dar nu si un joc convingator, imi vine sa rad.
Joaca Steaua zici ca-i Barcelona!